B2B.PORTAL

Grandstream, IPVideoTalk için Yeni HD Video Konferans Uç Birim Cihazını Çıkardı !

GVC3212, uzaktaki çalışanlar ve küçük toplantı alanları için ideal olan, IPVideoTalk ile eşleşen kompakt ve uygun fiyatlı bir HD video konferans uç birim cihazıdır.

Boston, MA ABD – 5 Kasım 2020 – 2002’den beri dünyayı ödüllü birleşik iletişim çözümleriyle birleştiren Grandstream, bugün IPVideoTalk Meetings platformu için yeni bir HD Video Konferans Uç Birim Cihazının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni GVC3212, uzaktaki çalışanlar ve küçük toplantı alanları için ideal, kompakt, kullanımı kolay ve kurulumu kolay bir HD video konferans uç birim cihazıdır. Bu cihaz, herhangi bir TV’ye kolayca monte edilir ve kullanıcıların neredeyse her cihazda katılabilecekleri toplantılar düzenlemelerine olanak tanıyan ve işbirliği platformu olan Grandstream’in IPVideoTalk Meeting hizmetinde çalışır.GVC3212, 720p’ye kadar HD video sağlar ve 3 metreye kadar mesafede yüksek kaliteli ses alımı, gelişmiş yankı giderme ve gelişmiş arka plan gürültü engelleme sunan entegre çift mikrofon ile donatılmıştır. Yerleşik çift bantlı Wi-Fi içerir ve Miracast & Air Play (beklemede) kablosuz içerik ekran paylaşımını destekler, toplantı katılımcılarının sunumları, videoları veya diğer içerikleri kabloları dolaşmadan paylaşmasına olanak tanır. Bu kompakt, kullanımı ve dağıtımı kolay video konferans uç birim cihazı, uzaktan çalışanlar ve yüksek kaliteli video iletişimini sürdürmek için gerekli özellikleri sağlayan uygun fiyatlı bir seçeneğe ihtiyaç duyanlar için ideal seçimdir. GVC3212’nin özellikleri şunları içerir:

  • 1 megapiksel CMOS sensörlü, 60 derecelik FOV geniş açılı lense sahip gelişmiş kamera
  • Grandstream’in IPVideoTalk Meetings Platformunda çalışır
  • Tümleşik çift bantlı Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
    Gelişmiş akustik yankı iptali ve gürültü kalkanı teknolojisi ile 3 metre mesafesine sahip çift mikrofon
  • TV’nin üstüne montaj için yerleşik ayarlanabilir stand
  • Toplantı katılımcılarıyla kablosuz içerik paylaşımı için Miracast ve Air Play’i (beklemede) destekler
  • Tümleşik 1x HDMI ve 2x USB bağlantı noktası, 1x RJ45 10/100 Mbps bağlantı noktası
  • Tamamlayıcı bir IR uzaktan kumanda ile birlikte gelir

GVC3212, Grandstream’in video, ses ve web toplantıları platformu olan IPVideoTalk ile eşleşir. IPVideoTalk, her ölçekteki kuruluşun, ekiplerin bağlı ve üretken olmasını sağlayan güçlü web toplantıları, eğitimler, sınıflar ve video konferanslar düzenlemesine yardımcı olur. Neredeyse her cihazdan katılabilen 1080p Full HD toplantılar sunan, kullanımı kolay, son teknoloji bir işbirliği platformudur. Bu son teknoloji toplantı platformu, 1080p HD video, tek tıklamayla toplantılar, bulut depolama, içerik paylaşımı, 300’e kadar katılımcı gibi gelişmiş özellikler paketi sayesinde dağınık ekiplerin aynı platformda toplanmasını sağlayarak 3000 taraf web semineri ve daha fazlası. Daha fazla bilgi edinmek ve ücretsiz bir plana kaydolmak için www.ipvideotalk.com adresini ziyaret edin.

Ürün KaynaklarıVeri sayfalarını, teknik kaynakları ve daha fazlasını içeren GVC3212 ürün sayfasını ziyaret etmek için procomteknoloji.com linkine tıklayınız ya da web sitemizi ziyaret edin.