B2B.PORTAL

Grandstream ile Uzaktan ve Beraber Çalışma Çözümü Oluşturma

COVID-19 salgını, dünyayı bağlantıda kalmak ve birlikte çalışmak için yeni yollar bulmaya zorluyor. Her şekil ve büyüklükteki organizasyon, uzak ekipleri birbirine bağlamalarına ve yan yana oturuyormuş gibi çalışmalarına olanak tanıyan teknoloji çözümleri aramaktadır. Son zamanlarda, her türden işletme için uzaktan çalışma çözümlerinin nasıl oluşturulacağı hakkında birçok soru soruluyor ve bu blog, Grandstream’in uzaktan ve beraber çalışmayı destekleyen birçok çözümü vurgulayacaktır. Küçük ve orta ölçekli işletmeler, firmalar, okullar, hastaneler ve daha fazlası dahil olmak üzere herhangi bir kuruluşu desteklemek için ölçeklendirilebilen çok çeşitli uzaktan ve mobilite çözümleri sunuyoruz.

Web Toplantıları ve Video Konferans

IPVideoTalk bulut işbirliği platformumuz, bir işletme, okul, hastane veya devlet kurumunun 150’ye kadar katılımcı ve 25 video beslemesiyle uzaktan toplantılar, eğitimler ve sınıflar düzenlemek için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlar.

IPVideoTalk Toplantılarına hemen hemen her mobil cihaz, PC veya dizüstü bilgisayarda katılabilir ve her tür kuruluş için bir planımız var. Tamamen ücretsiz bir plan bile sunuyoruz!

Uzak Kullanıcıları Destekleyen Sanal İletişim Platformu
UCM serimizin firmaların uzak kullanıcıları destekleyebilecek sanal iletişim çözümleri geliştirmesine izin verdiğini hatırlamak için iyi bir zaman! UCM serisi, IT departmanları tarafından yönetilebilen ve uzak cihazları kurmalarını ve anında provizyonlamalarını sağlayan merkezi bir ağ sunar. Ödüllü IP santrallerimiz, yüzlerce gelişmiş özellik ve entegrasyon ile 500, 800 veya 2000 kullanıcıya kadar destekleyen tamamen lisanssız bir UC platformu sunar.

UCM serimiz videoyu desteklediğinden, işletmelerin ek yazılım veya eklenti olmadan GXV Android IP Video Telefonları veya GVC serisi Konferans Cihazları gibi cihazlar arasındaki video görüşmelerini desteklemesine olanak tanır. Ayrıca, uzak bağlantıların güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için ev ofislerinden merkezi UCM ağına (ülkelerin izin verdiği yerlerde) VPN tünelleri oluşturmanın oldukça kolay olduğunu da belirtmeliyiz.

Uzaktan Kullanım için Sesli ve Görüntülü Telefonlar

1. Mobil Cihazlar
Ücretsiz Grandstream Wave uygulamamız, uzaktan çalışanların kişisel kablosuz cihazlarını kullanmak zorunda kalmadan kendi mobil cihazlarından iş görüşmeleri yapmasına izin vermek için harika bir çözümdür. Android ve iOS için mevcut olan Grandstream Wave’in kurulumu çok kolaydır. Firmalar bir UCM serisi IP santral kullanıyorsa, UCM serisi uygulamalarının yapılandırılması için e-mail ile kullanıcıya bir barkod gönderir. Bu ücretsiz yazılım aplikasyonu herhangi bir SIP hesabıyla çalışır ve bu uygulama içerisinde yüzlerce servis sağlayıcılar için önceden yapılandırılmış ayarlar oluşturduk.
2. Görüntülü Telefonlar
GXV serisi Android IP Video Phone, özellikle masaüstü bilgisayarlar için en iyi uzaktan iletişim araçlarından biridir. Bu güçlü Android cihazların içerisinde kameraları vardır ve milyonlarca Android uygulamasına tam erişim sunarak çok sayıda görüntülü arama, sohbet ve işbirliği seçeneği sunar. Kolay kurulum için dahili Wi-Fi desteğine sahipler ve diğer GXV’ler veya SIP video cihazlarıyla 3 yönlü video konferansları için dahili desteğe sahipler. GXV serisi, uzak personel için harika bir çözüm olmanın yanı sıra, popüler bir tele sağlık çözümüdür.
3. Kablosuz Wi-Fi ve DECT Telefonlar
DECT ve Wi-Fi kablosuz IP telefonlarımız, uzaktaki personelin ana IP santrale bağlı kalmasına izin verirken ev içinde dolaşım kolaylığı sağlar. Bu kompakt, hafif cihazların taşınması kolaydır ve daha sonra ofise geri getirilebilir. DP serisi DECT çözümlerimiz en uygun maliyetli çözümü sunarken, WP serisi Wi-Fi IP telefonlarımız en iyi kalite, dolaşım ve basitliği sunar. Çoğu ev ofisinde zaten Wi-Fi olacağı için, WP serimiz genellikle uzak personel için en iyi ve en kolay seçim olacaktır.
4. Masaüstü IP Telefonları
Masaüstü IP telefonlarımızdan herhangi biri uzaktan konumlandırılabilir ve ana SIP / VoIP platformuna geri bağlanabilir. Personel iş yerindeki masaüstü telefonlarını eve getirebilir ve SIP hesaplarının ayarlarını değiştirerek herhangi bir uzak konumdan ağa yapılandırabilir. GRP serisi cihazlarımız, birçok model Wi-Fi’yi desteklediği ve bu nedenle kablosuz olarak kurulabildiği ve kullanılabildiği için kullanım için idealdir. Uzak telefonlar bir VPN bağlantısıyla ana platforma geri bağlanırsa, personel BLF, hızlı arama, DND ve daha fazlası gibi özelliklerine bile erişebilir.

Kablosuz Ağlar

1. GWN serisi AP’ler
Uygun fiyatlı, geniş ürün yelpazesine ait Wi-Fi AP’lerimiz, firmaların çalışanlarına ev Wi-Fi ağlarını kurmalarına yardımcı olur. Yeni GWN7602 ürünümüz, bir uzak ofis veya çalışan için mükemmel AP ve network switch sunar. AP’lerimiz GWN.Cloud kullanarak uzaktan yönetilebilir, kurulabilir ve daha sonra ofis ağına geri entegre edilebilir. GWN serisi, bu cihazlara öncelik vermek ve gelişmiş dolaşım desteği sunmak için yerleşik QoS sundukları için Wi-Fi IP telefonlarımızla WiFi / ses üzerinden video dağıtımları oluşturmak için idealdir.
2. Uzaktan Wi-Fi Yönetimi
GWN.Cloud, ücretsiz bulut Wi-Fi yönetim platformumuzdur. Bu, bir işletmenin bir mobil cihazda veya bilgisayarda erişilebilen bulut tabanlı bir arayüzden sınırsız sayıda AP’yi yapılandırmasına ve yönetmesine olanak tanır. GWN.Cloud, uzak Wi-Fi ağlarını ve AP’leri kurmak ve yönetmek için idealdir.
3. Uzaktan Cihaz Yönetimi
Grandstream Cihaz Yönetim Yazılımı (GDMS), uzak Grandstream cihazlarını yönetmek ve izlemek için ideal bir çözümdür. Cihaz yönetimini, hesap yönetimini, cihaz yapılandırmasını, ürün yazılımı yükseltmelerini, cihaz izleme, istatistiksel analizleri tek tek veya cihaz grupları halinde kontrol etmek için her yerden erişilebilen bir bulut arayüzü sağlar.