B2B.PORTAL

GUV Serisi Kişisel İşbirliği Cihazları

Dünyanın dört bir yanındaki firmalar artan uzaktan çalışma operasyonlara alıştıkça, uzaktan iletişimi geliştirecek araçlara olan ihtiyaç hiç bu kadar büyük olmamıştı. Grandstream’in ürün yelpazesinde en son çıkarmış olduğu GUV Serisi “Kişisel İşbirliği Cihazları”, müşterilerimize uzaktaki çalışanlar için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli ses ve video araçları sağlamak için çok önemlidir. GUV Serisi, bir HD USB web kamerasına ek olarak iki USB kulaklık modelinden oluşur. Bu blog ile GUV Serisi tarafından sunulan ve bazı önemli gözden kaçırılmaması gereken temel özellikler vurgulanmıştır.

GUV3000 ve GUV3005 HD USB Kulaklıklar Temel Özellikleri :

GUV3000 ve GUV3005, yüksek kaliteli ses sunmak için dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, IP Telefonlar ve diğer cihazlarla eşleşir.

Kesintisiz sesli iletişim sağlayan, genellikle gözden kaçırılmaması gereken çeşitli önemli özellikler içerirler, örneğin:

Gürültü Önleme – GUV serisi kulaklıklar, arka plandaki konuşmaları ve sesi en aza indiren gürültü önleyici bir mikrofonla donatılmıştır. Bu, evde ve hatta kalabalık bir kafede uzaktan toplantılar ve aramalar için idealdir. Konferansınızdaki diğer kullanıcılar, görüşmede kesintiye uğratan arka plan gürültüsünü duyamayacaklar.

Ayarlanabilir Kafa Bantları ve Deri Kulak Yastıkları – GUV kulaklıklar, kesintisiz üretkenlik sağlayan ayarlanabilir kafa bantları ve deri kulak yastıkları ile gün boyu rahatlık sağlar. Kulaklıklar ayrıca, sol veya sağ kullanım için geçiş yapabilme özelliğiyle tercihlerinize göre kolayca ayarlanabilir.

Sıralı Kontrol Tuşları – Kulaklık üzerindeki tuşlar ile ses ve sessize hızlı ve kolay erişim sağlar.

Kolay Uyumluluk – Kulaklıkların en kazançlı özelliği, tüm büyük üçüncü taraf iletişim platformları, uygulamaları ve yazılım telefonlarının yanı sıra Grandstream’in IPVideoTalk toplantıları ve Wave uygulamasıyla uyumluluğudur. Bu, GUV serisi kulaklıkların kullanılan herhangi bir platform veya uygulama ile uyumlu olmasını sağlayarak içinizin rahat olmasını sağlar.

GUV3100 HD USB Web Kamera Temel Özellikleri :

GUV3100, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve daha fazlası aracılığıyla yüksek kaliteli ses ve video işbirliği sağlar. Web kamerası, yazılım gerektirmeden kurulumu kolay, sorunsuz iletişim için 1080p HD videoyu destekler. GUV3100’ün temel özellikleri şunları içerir:

Yerleşik Mikrofon – İki yerleşik mikrofon, 1+ metrelik bir ses alma aralığı sunarak bunu herhangi bir ev ofisi veya uzaktan öğrenme kurulumu için ideal bir ek yapar. Mikrofon yerleşik olduğundan ve gelen ses, kullanılan bilgisayar / dizüstü bilgisayardan çalacağından, GUV3100 eksiksiz bir çözüm sunar.

Ayarlanabilir Video Ayarları – Kulaklıklar gibi web kamerası da parlaklık, çözünürlük ve daha fazlası için video ayarları aracılığıyla kolayca ayarlanabilir. Bu, kullanıcıların video deneyimlerini ortamlarına göre ayarlamalarına olanak tanır.

Kolay Uyumluluk – GUV3100 web kamerası aynı zamanda tüm büyük üçüncü taraf işbirliği platformlarıyla uyumludur, gün boyunca esneklik ve çok yönlülük sağlayarak içinizin rahat olmasını sağlar.

Uzaktan çalışma ve öğrenme ortamında, doğru araçlar verimli bir günün anahtarıdır. Grandstream’in GUV serisi, verimlilikte herhangi bir kesinti olmadan işbirliği yapmanız ve iletişim kurmanız için ihtiyaç duyduğunuz yüksek kaliteli cihazları cihazları sağlar. Uzaktaki çalışanlar düşünülerek tasarlanan GUV serisi, herhangi bir çalışma alanı için görsel ve işitsel olarak ayrılmaz parçasıdır.